Produceert uw houtkachel rook? De elektrische rookafzuiging voor open haarden is het antwoord.

Produceert uw houtkachel rook? De elektrische rookafzuiging voor open haarden is het antwoord.

De aspirafumo per camini Gemi is in staat om een uitzonderlijke trek te leveren aan uw schoorsteen, zelfs bij sterke wind of andere ongunstige weersomstandigheden.

Het gebeurt vaak dat bij veranderende windrichtingen en onder bepaalde weersomstandigheden uw open haard niet voldoende trek heeft. Rook in huis is een veelvoorkomend probleem bij vele schoorstenen en kan verergeren, vooral onder specifieke omstandigheden zoals sterke wind. Met zijn kracht kan de rookafzuiger tot 3800 kubieke meter per uur afzuigen en kan daarom zelfs extreme omstandigheden zoals sterke wind tegengaan.

U kunt zien aan de videoreview van onze klant dat zelfs bij zeer sterke wind, bijna een storm die bijna de bomen meeneemt, de Gemi open haard rookafzuiger zijn taak perfect uitvoert. De rook stijgt langs de schoorsteen en verlaat deze alsof er geen wind was. Bovendien, als u zich zorgen maakt over de stabiliteit van de Gemi rookafzuiger op het dak bij sterke wind, kunt u gerust zijn, want of het nu een rookafzuiger voor schoorstenen met verstelbare beugels is (voor vierkante of rechthoekige rookafvoer) of een rookafzuiger voor schoorstenen met een ronde adapter, de Gemi rookafzuiger is zeer stabiel: het is alsof, met beide oplossingen, het aan de schoorsteen is verankerd. Een van de belangrijkste kenmerken van de Gemi open haard rookafzuiger is dat wanneer deze is uitgeschakeld, het de natuurlijke rookafvoer niet belemmert; dus als u een open haard heeft die alleen rookt bij bepaalde windrichtingen, kunt u veilig de Gemi rookafzuiger uitschakelen, omdat deze bij uitschakeling de rookafvoer niet zal beïnvloeden.

Bovendien is het vermogen van de rookafzuiger om asverspreiding te voorkomen tijdens het reinigen van de open haard significant, omdat het helpt om de inademing van kankerverwekkende dampen die uit de schoorsteen komen, te elimineren.

De open haard rookafzuiger voorkomt ook dat waterdruppels de schoorsteen binnendringen tijdens zware regenval, dankzij de structuur ervan. Aan de basis van de beschermende rooster is er een lichte helling en een kleine verhoging in de basisstructuur die helpen de toegang van waterdruppels te blokkeren.

Alleen de Gemi open haard rookafzuiger kan rook bestrijden bij ongunstige weersomstandigheden.

Gemi Elettronica en de open haard rookafzuiger zijn de oplossing voor het rookprobleem veroorzaakt door sterke wind.