Batterijen

Batterijen voor elektrische afrastering

Bij het kiezen van een schrikdraadapparaat voor een elektrische afrastering is het van groot belang om te kiezen voor betrouwbare en duurzame batterijen. De Gemi schrikdraadapparaten worden exclusief in Italië gemaakt en staan garant voor een langdurige prestatie. Deze apparaten zijn ideaal te combineren met de B12 schrikdraadapparaten van Gemi Elettronica.

Batterij 12V

De B12 schrikdraadapparaten van Gemi Elettronica zijn ontworpen om te werken op een 12V batterij. Deze batterijen zijn speciaal gemaakt voor elektrische afrasteringen en garanderen een stabiele en constante stroomtoevoer. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw afrastering optimaal functioneert en uw terrein goed beschermd blijft.

Het is van groot belang om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige batterijen voor uw elektrische afrastering. Deze zorgen namelijk voor een betrouwbare stroomtoevoer en een langdurige prestatie. Bij Gemi Elettronica kunt u terecht voor een breed assortiment aan batterijen, waaronder ook de 12V batterijen voor elektrische afrasteringen.

De batterijen van Gemi Elettronica worden met zorg geproduceerd in Italië en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo bent u verzekerd van batterijen die lang meegaan en uw afrastering optimaal laten functioneren. Daarnaast biedt Gemi Elettronica ook een ruime keuze aan schrikdraadapparaten die perfect samenwerken met de 12V batterijen.

Het gebruik van de juiste batterijen voor uw elektrische afrastering is van groot belang voor een goede werking en betrouwbare beveiliging. Door te kiezen voor de batterijen van Gemi Elettronica kunt u rekenen op jarenlange prestaties en een uitstekende bescherming van uw terrein.

Naast de 12V batterijen en schrikdraadapparaten, heeft Gemi Elettronica ook een breed scala aan andere producten en accessoires voor elektrische afrasteringen. Zo kunt u bij ons terecht voor afstandbedieningen, zonnepanelen, aansluitkabels en meer. Wij leveren enkel producten van de hoogste kwaliteit voor een optimale werking van uw afrastering.

Kies voor de betrouwbare en duurzame batterijen van Gemi Elettronica voor een uitstekende werking en bescherming van uw elektrische afrastering. Met onze producten en expertise kunt u erop vertrouwen dat uw terrein goed beveiligd is en uw gewassen of dieren veilig zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw elektrische afrastering.

Read more »

Er is 1 product.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
€ 29,75€ 37,18Normale prijs-20% offPrijs
€ 29,75€ 37,18Normale prijs-20% offPrijs
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronca
  • -20%
  Gemi Elettronica Loodaccu 12 Volt 7,2 Ampère PANASONIC voor schrikdraad schrikdraad schermen Schrikdraad, elektrische omheining, weideomheining - voor paarden, pony's, koeien, geiten, schapen, wilde zwijnen, herten, runderen Loodzuuraccu, ideaal voor het voeden van B12-2/B24-apparaten 12 Volt 7,2 Ampère Merk:...
  € 29,75€ 37,18Normale prijs-20% offPrijs
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronca
   • -20%
   Gemi Elettronica Loodaccu 12 Volt 7,2 Ampère PANASONIC voor schrikdraad schrikdraad schermen Schrikdraad, elektrische omheining, weideomheining - voor paarden, pony's, koeien, geiten, schapen, wilde zwijnen, herten, runderen Loodzuuraccu, ideaal voor het voeden van B12-2/B24-apparaten 12 Volt 7,2 Ampère Merk:...
   € 29,75€ 37,18Normale prijs-20% offPrijs

   Questions and Answers

   Schrikdraad: waar is het voor?

   De elektrische afrastering van Gemi - 100% Made in Italy - wordt gebruikt om wilde dieren zoals wilde zwijnen, herten, vossen, enz. af te weren. Het doel van elektrische hekken is om het gebied te beschermen tegen lelijke invasies. Het wordt ook gebruikt om dieren zoals koeien, schapen, varkens enz. Het heeft niets met jagen te maken. Wij beschikken over alle wettelijke certificaten om elektrische afrasteringen te produceren en te verkopen. Dit is de enige legale oplossing voor wie zijn plantages wil beschermen.

   Is de elektrische afrastering gevaarlijk voor mensen?

   De elektrische afrastering voor dieren is noch gevaarlijk voor mensen, noch voor dieren. Zoals met alles, is er zelfs voor elektrische afrasteringen een norm die de waarden vastlegt die moeten worden gerespecteerd. Het schrikdraadapparaat is een product dat intermitterende pulsen afgeeft met een lage stroomsterkte.

   Wat heb je nodig voor een elektrische afrastering voor wilde zwijnen en andere dieren?

   Om een ​​elektrische afrastering voor dieren te maken heb je nodig: een Gemi schrikdraadapparaat - 100% Made in Italy - voor hekken die de stroom naar de afrastering voeren, een elektrische geleiderdraad voor de afrastering en isolatoren voor elektrische hekken die op de palen zijn geschroefd om de draad vast te houden .

   Waarom 3 polen plaatsen voor de aarding van de schrikdraad?

   Aarding is van fundamenteel belang voor de functionaliteit van de elektrische afrastering voor dieren, dus het wordt aanbevolen om het correct te doen. Om de stroom volledig te ontladen door het schrikdraadapparaat, is het noodzakelijk om de aarding te maken door 3 gegalvaniseerde palen van 1 meter in de grond te steken. Ze moeten 3 meter uit elkaar worden geplaatst, 80 cm in de natte grond en 20 cm buiten, en aansluiten met de gele kabel. Samen met de elektrische afrastering leveren wij slechts 1 meter kabel die aangesloten moet worden op de eerste paal. Het wordt aanbevolen om het te doen waar er vegetatie is, dus een vochtige grond. Droge grond is niet geleidend. Volgens de uitgevoerde tests zal het plaatsen van 3 palen op elk type terrein geen probleem zijn met de functionaliteit. Als je slechts één paal plaatst, zal de kracht van het huidige vilt minder zijn dan het bereik en kunnen de dieren het hek oversteken.

   Hoe lang gaat een batterij mee voor het draagbare schrikdraadapparaat en welke moet ik gebruiken?

   Voor een B12 schrikdraadapparaat volstaat het gebruik van een 12V 40Ah autoaccu. De autonomie, als er geen spreiding in de elektrische afrastering is, is ongeveer 10/12 dagen. Anders duurt het minder.

   De stroom is een beetje ver van het elektrische dierenverblijf. Wat moeten we doen? Hoe koppel je...

   Als de stroom ver van de elektrische afrastering is, hebben we voor uw Gemi-schrikdraadapparaat - 100% Made in Italy - de hoogspanningskruiskabel die zowel aan de oppervlakte als ondergronds kan werken, zonder te ontladen. Met deze kabel is het mogelijk om stroom op het hek te voeren, zonder enige spreiding. De kabel voor elektrische afrasteringen kan ook worden gebruikt om twee afrasteringen aan elkaar te koppelen en vervolgens het ene uiteinde aan een eerste hek en het andere uiteinde aan een tweede hek te verbinden, wanneer er weinig afstand is tussen het ene hek en het andere.

   Hoe te zien of er elektriciteit op het hek staat?

   Om te controleren of er stroom staat op de elektrische afrastering voor dieren, hoeft u alleen maar de punt van een schroevendraaier met een geïsoleerde handgreep op enkele mm afstand van de afrasteringsdraad te brengen. Op het moment dat u een tikken hoort, betekent dit dat er stroom op het schrikdraadapparaat staat.

   Hoe installeer ik de elektrische omheining?

   Een schrikdraadapparaat kan niet buiten worden bewaard. Het moet binnen worden bewaard om schade door het weer te voorkomen. Om alle stroom af te voeren, moet deze worden geaard door 3 gegalvaniseerde pennen van 1 meter in de grond te steken. Ze moeten 3 m uit elkaar worden geplaatst, 80 cm in de grond (nat) en 20 cm buiten, en vervolgens verbonden met de geelgroene kabel. Het apparaat heeft aan de uitgang een rode pluskabel die is aangesloten op de afrastering en een geelgroene kabel die is aangesloten op de eerste aardpen. Sluit nooit twee elektriciens aan op dezelfde draad, omdat de twee impulsen elkaar kunnen opheffen en problemen kunnen veroorzaken. U kunt twee elektriciens aansluiten op hetzelfde hek, maar ze op twee afzonderlijke draden houden.