Schrikdraad haspels

Schrikdraad haspels worden gebruikt bij een verplaatsbare afrastering, om het afrasteringsdraad mee op/af te rollen. Dit zorgt voor een gemakkelijke en efficiënte manier om uw afrastering te verplaatsen en te verzorgen. Of u nu polywire, touw of tape gebruikt, haspels zijn een essentieel onderdeel van uw afrasteringsset.

Haspels voor uw polywire, touw of tape

Gemi heeft een breed assortiment aan haspels voor uw polywire, touw of tape. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende metrages, mogelijkheden, prijsklassen en kwaliteiten. Zo kunt u altijd de perfecte haspel vinden die past bij uw specifieke behoeften.

Haspels voor geleiders

Naast de haspels voor uw polywire, touw of tape, biedt Gemi ook haspels speciaal voor geleiders. Deze haspels zijn ontworpen om het geleidersdraad tussen de afrasteringsdraden mee op te rollen. Hierdoor blijft uw afrastering netjes en overzichtelijk en wordt het risico op breuken in het geleidersdraad verkleind.

Gemi haspels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn eenvoudig te bevestigen aan de haspelhoekpaal voor een stevige constructie. Onze haspels zijn geschikt voor zowel tijdelijke als permanente afrasteringen en zijn weerbestendig.

Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Gemi haspels voor uw afrastering. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van afrasteringen kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.

Read more »

Er is 1 product.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Molla galvanizzata per recinto elettrico - Gemi ElettroncaMolla galvanizzata per recinto elettrico
  Draad- en webbing haspel met 3:1 vermenigvuldiger voor schrikdraad, schrikdraad, schrikdraad, schrikdraad Gemi Gemi draad- en webbingwinder voor het snel en eenvoudig ophalen van uw elektrische afrastering. Uitgerust met een 3:1 multiplier die dankzij het handige handvat garant staat voor draadopvang in enkele minuten, zonder moe...
  € 29,90Prijs
  Molla galvanizzata per recinto elettrico - Gemi ElettroncaMolla galvanizzata per recinto elettrico
   Draad- en webbing haspel met 3:1 vermenigvuldiger voor schrikdraad, schrikdraad, schrikdraad, schrikdraad Gemi Gemi draad- en webbingwinder voor het snel en eenvoudig ophalen van uw elektrische afrastering. Uitgerust met een 3:1 multiplier die dankzij het handige handvat garant staat voor draadopvang in enkele minuten, zonder moe...
   € 29,90Prijs

   Questions and Answers

   Schrikdraad: waar is het voor?

   De elektrische afrastering van Gemi - 100% Made in Italy - wordt gebruikt om wilde dieren zoals wilde zwijnen, herten, vossen, enz. af te weren. Het doel van elektrische hekken is om het gebied te beschermen tegen lelijke invasies. Het wordt ook gebruikt om dieren zoals koeien, schapen, varkens enz. Het heeft niets met jagen te maken. Wij beschikken over alle wettelijke certificaten om elektrische afrasteringen te produceren en te verkopen. Dit is de enige legale oplossing voor wie zijn plantages wil beschermen.

   Is de elektrische afrastering gevaarlijk voor mensen?

   De elektrische afrastering voor dieren is noch gevaarlijk voor mensen, noch voor dieren. Zoals met alles, is er zelfs voor elektrische afrasteringen een norm die de waarden vastlegt die moeten worden gerespecteerd. Het schrikdraadapparaat is een product dat intermitterende pulsen afgeeft met een lage stroomsterkte.

   Wat heb je nodig voor een elektrische afrastering voor wilde zwijnen en andere dieren?

   Om een ​​elektrische afrastering voor dieren te maken heb je nodig: een Gemi schrikdraadapparaat - 100% Made in Italy - voor hekken die de stroom naar de afrastering voeren, een elektrische geleiderdraad voor de afrastering en isolatoren voor elektrische hekken die op de palen zijn geschroefd om de draad vast te houden .

   Waarom 3 polen plaatsen voor de aarding van de schrikdraad?

   Aarding is van fundamenteel belang voor de functionaliteit van de elektrische afrastering voor dieren, dus het wordt aanbevolen om het correct te doen. Om de stroom volledig te ontladen door het schrikdraadapparaat, is het noodzakelijk om de aarding te maken door 3 gegalvaniseerde palen van 1 meter in de grond te steken. Ze moeten 3 meter uit elkaar worden geplaatst, 80 cm in de natte grond en 20 cm buiten, en aansluiten met de gele kabel. Samen met de elektrische afrastering leveren wij slechts 1 meter kabel die aangesloten moet worden op de eerste paal. Het wordt aanbevolen om het te doen waar er vegetatie is, dus een vochtige grond. Droge grond is niet geleidend. Volgens de uitgevoerde tests zal het plaatsen van 3 palen op elk type terrein geen probleem zijn met de functionaliteit. Als je slechts één paal plaatst, zal de kracht van het huidige vilt minder zijn dan het bereik en kunnen de dieren het hek oversteken.

   Hoe lang gaat een batterij mee voor het draagbare schrikdraadapparaat en welke moet ik gebruiken?

   Voor een B12 schrikdraadapparaat volstaat het gebruik van een 12V 40Ah autoaccu. De autonomie, als er geen spreiding in de elektrische afrastering is, is ongeveer 10/12 dagen. Anders duurt het minder.

   De stroom is een beetje ver van het elektrische dierenverblijf. Wat moeten we doen? Hoe koppel je...

   Als de stroom ver van de elektrische afrastering is, hebben we voor uw Gemi-schrikdraadapparaat - 100% Made in Italy - de hoogspanningskruiskabel die zowel aan de oppervlakte als ondergronds kan werken, zonder te ontladen. Met deze kabel is het mogelijk om stroom op het hek te voeren, zonder enige spreiding. De kabel voor elektrische afrasteringen kan ook worden gebruikt om twee afrasteringen aan elkaar te koppelen en vervolgens het ene uiteinde aan een eerste hek en het andere uiteinde aan een tweede hek te verbinden, wanneer er weinig afstand is tussen het ene hek en het andere.

   Hoe te zien of er elektriciteit op het hek staat?

   Om te controleren of er stroom staat op de elektrische afrastering voor dieren, hoeft u alleen maar de punt van een schroevendraaier met een geïsoleerde handgreep op enkele mm afstand van de afrasteringsdraad te brengen. Op het moment dat u een tikken hoort, betekent dit dat er stroom op het schrikdraadapparaat staat.

   Hoe installeer ik de elektrische omheining?

   Een schrikdraadapparaat kan niet buiten worden bewaard. Het moet binnen worden bewaard om schade door het weer te voorkomen. Om alle stroom af te voeren, moet deze worden geaard door 3 gegalvaniseerde pennen van 1 meter in de grond te steken. Ze moeten 3 m uit elkaar worden geplaatst, 80 cm in de grond (nat) en 20 cm buiten, en vervolgens verbonden met de geelgroene kabel. Het apparaat heeft aan de uitgang een rode pluskabel die is aangesloten op de afrastering en een geelgroene kabel die is aangesloten op de eerste aardpen. Sluit nooit twee elektriciens aan op dezelfde draad, omdat de twee impulsen elkaar kunnen opheffen en problemen kunnen veroorzaken. U kunt twee elektriciens aansluiten op hetzelfde hek, maar ze op twee afzonderlijke draden houden.