Ontsnapt er rook uit uw haard of barbecue? De Gemi Rookafzuiging is de oplossing.

Ontsnapt er rook uit uw haard of barbecue? De Gemi Rookafzuiging is de oplossing.

De Gemi Rookafzuiging is de enige gecertificeerde oplossing die het probleem van schoorsteenrook in huis kan oplossen.

Salvatore uit Catania heeft een open haard in zijn huis op het platteland die hij als barbecue gebruikt. Voordat hij de Gemi Rookafzuiging kocht, had hij te maken met problemen met de luchtstroom. De brandende open haard maakte het hele appartement onbruikbaar. Echter, na de aanschaf van de Gemi Rookafzuiging, heeft de klant alle rookproblemen veroorzaakt door de open haard opgelost. Het eindresultaat is buitengewoon en de klant is volledig tevreden.

Het is de moeite waard om de aanzienlijke hoogte van de schoorsteen op te merken, maar ondanks dat is de Gemi Rookafzuiging nog steeds in staat om zijn taak perfect uit te voeren. Het eindresultaat is ongeëvenaard, aangezien het rookprobleem veroorzaakt door de barbecue volledig is opgelost.

Je kunt het ongelooflijke verschil in resultaten zien wanneer de Gemi Rookafzuiging aan staat (linkerfoto) vergeleken met wanneer deze uit staat (rechterfoto). Wanneer deze aan staat, lost de Gemi Rookafzuiging het probleem volledig op, terwijl wanneer deze uit staat, de rook terugkeert. De rook wordt effectief afgevoerd door de Gemi Rookafzuiging, waardoor deze volledig uit het huis verdwijnt en de open haard eindelijk volledig bruikbaar is. Het is belangrijk om te benadrukken dat de Gemi Rookafzuiging dit probleem kan oplossen met gesloten deuren en ramen, wat cruciaal is, vooral tijdens de koude wintermaanden wanneer open haarden doorgaans worden gebruikt.

Onze klant activeert de snelheidsregelaar (die het mogelijk maakt om de zuigkracht aan te passen van een minimum van 1 tot een maximum van 6) direct naar de zesde snelheid, wat ook helpt bij het aansteken van het vuur. Er wordt waargenomen dat de Gemi Rookafzuiging zelfs effectief is wanneer de kracht wordt verminderd tot 4. Het is ontworpen om perfect effectief te zijn bij elke snelheid.

De Gemi Rookafzuiging geïnstalleerd op het dak, bij de schoorsteenuitgang, wordt geleverd met verstelbare beugels voor vierkante of rechthoekige uitlaten, zoals in dit geval. Zelfs als de schoorsteenuitgang rond is, zijn er geen problemen, aangezien het verstrekken van de externe diameternmeting zal toestaan om de ronde adapter te positioneren de Gemi Rookafzuiging op de schoorsteenuitgang.

De Gemi Rookafzuiging extern is volledig geverfd om esthetische redenen en om de duurzaamheid in de loop der jaren te verhogen. Het heeft geen onderhoud nodig tijdens zijn jaren van gebruik en dankzij zijn kracht verwijdert het ongeveer 70% van de roet dat zich binnen in de schoorsteen ophoopt.

Je kunt de ventilatorbeweging zien op de vierde snelheid, wat zorgt voor een uitstekende rookafzuiging.

De startcondensator, zoals in de professionele Gemi Rookafzuiging in kwestie, bevindt zich extern om weg te blijven van warmtebronnen. Dit maakt het mogelijk voor de Gemi Rookafzuiging om langdurige branden te weerstaan, temperaturen tot 700°C. De verbinding wordt gebracht van de startbox naar de snelheidsregelaar, en de montage is zeer eenvoudig, en voor degenen met enige vaardigheden kan het zelfs een doe-het-zelf taak zijn.

Je kunt ook montagevideo-tutorials op YouTube vinden.

Met een eenvoudige aanschaf van de Gemi Rookafzuiging kan onze klant eindelijk genieten van een barbecue in zijn prachtige platteland.

Gemi Elettronica produceert rookafzuigers voor open haarden, barbecues, pizzeria's, restaurants en ovens, en garandeert kwaliteit en functionaliteit. De Gemi Rookafzuiging zorgt voor maximale klanttevredenheid.

Gemi Elettronica met zijn Rookafzuiging is het antwoord op schoorsteenrookproblemen thuis.