Elektrisch hek: verwoesten wilde zwijnen uw land? Los het probleem nu op met Electric Fence Gemi!

Elektrisch hek: verwoesten wilde zwijnen uw land? Los het probleem nu op met Electric Fence Gemi!

Electric Fence Gemi voldoet aan uw behoefte om de destructieve actie van wilde zwijnen tegen te gaan die uw land vernietigen.

De aanwezigheid van wilde zwijnen is een echt probleem voor zowel de verkeersveiligheid als de landbouw, die een van de steunpilaren van onze economie vormt. Ons land is beroemd om de grote verscheidenheid aan unieke producten ter wereld, zoals wijnen en extra vierge olijfolie, die zorgen voor werkgelegenheid voor vele bedrijven en die nu risico lopen door de aanwezigheid van wilde zwijnen.

Het probleem van wilde zwijnen treft ook kleine boeren, die zien hoe maanden van hard werk in een ogenblik teniet worden gedaan.

De oplossing die Gemi Electronics biedt, is het elektrische hek, dat zorgt voor een solide en veilige bescherming van het land.

Een elektrisch hek voor dieren fungeert als een "psychologische" barrière waarmee u dieren binnen of buiten een specifiek gebied kunt houden. Het elektrische hek is ontworpen om een veilige omgeving te creëren voor het land, mensen en dieren.

Gemi Electronics heeft gedacht aan elke behoefte van de klant voor het elektrische hek; verschillende modellen van Energizers zijn beschikbaar.

Producten verkocht door Gemi:

Energizer E/220 voor hekken die alleen worden gevoed door het 220 volt netwerk

Dit model heeft een zeer laag elektriciteitsverbruik, geschat op ongeveer 6w. Het wordt aanbevolen voor hekken dicht bij een 220 volt netwerk, met een maximale lengte van 2 km.

Energizer E/220 extra sterk voor hekken die alleen worden gevoed door het 220 volt netwerk

Het wordt aanbevolen voor hekken dicht bij een 220 volt netwerk, met een maximale lengte van 7/8 km.

Energizer B12/2 gevoed door 12 volt batterij

Het is zeer krachtig, met zeer laag verbruik, en kan worden gebruikt met elke 12 Volt auto-accu. Het wordt aanbevolen om een gewone 12V 40AH auto-accu te gebruiken voor dit type Energizer.

De zonnepaneel kan ook worden gecombineerd met de Energizer B12/2, fungerend als batterijlader, waardoor het gebruik van de Energizer zonder onderbreking mogelijk is zonder tussenkomst van de operator.

9volt/220 Volt Energizer

De batterij heeft drie verschillende vermogens om energie te besparen in kleine omheiningen. Het wordt gevoed door zowel een 9 volt 90 ah batterij als een 220 volt netwerk via een voeding.

Bij maximaal vermogen kan het meer dan 10 hectare land omheinen. Wanneer gevoed door 220 volt is het nog krachtiger en verbruikt het slechts 5 watt elektrische energie.

De Gemi Energizer voor elektrische hekken is gebouwd volgens de Europese norm CEI EN 60335-2-76 specifiek voor dit type product.

Naast de Energizer is ook het gebruik van de geleiderdraad en de isolatoren voor houten palen of voor ijzeren palen noodzakelijk

Voor het wilde zwijnenprobleem is het raadzaam om de 6mm geleiderdraad te gebruiken, die 8 geleidende draden heeft.

U kunt kiezen uit 3 verschillende lengtes geleiderdraad naar behoefte (250m, 500m, 1000m).

Voor kleinere dieren kunt u de 4mm geleiderdraad met 6 geleidende draden of de 2.2mm geleiderdraad met 4 geleidende draden gebruiken.

Alle geleiderdraden hebben sterke treksterkte en weerstand tegen bevriezing als kenmerken.

Met het elektrische hek van Gemi kunt u eindelijk ontspannen en zich volledig focussen op uw werk zonder het risico te lopen vernietigd te worden door wilde zwijnen.

Het wilde zwijnenprobleem is nu een veelvoorkomende plaag en het elektrische hek, ontworpen en verkocht door Gemi Electronics, is de oplossing.