Verschil tussen de Basic en Professionele Schoorsteenventilator Gemi

Verschil tussen de Basic en Professionele Schoorsteenventilator Gemi

Een veelvoorkomend probleem bij de meeste schoorstenen, kachels of barbecues is zeker de moeilijkheid van de rookafzuiging langs de schoorsteen.

De redenen voor dit probleem zijn talrijk, moeilijk te voorspellen bij de bouw van een huis en nog moeilijker op te lossen als u bedenkt dat directe interventies op de schoorsteen of rookkanaal voldoende zouden kunnen zijn.

Het enige product dat zeker het probleem van de schoorsteenrook oplost en tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken en economisch is, is de elektrische schoorsteenventilator.

Een elektrische schoorsteenventilator is uitgerust met een geforceerde motor die het probleem van een slechte schoorsteentrek volledig oplost, de oorzaken volledig tegengaat, wat ze ook mogen zijn.

Gemi Electronics kan verschillende modellen elektrische schoorsteenventilatoren leveren, elk met verschillende en unieke kenmerken in de wereld.

De modellen om uit te kiezen zijn: Basisschoorsteenventilator, professionele elektrische schoorsteenventilator en professionele koperen schoorsteenventilator.

Basiselektrische schoorsteenventilator

heeft een zuigkracht van 2500 kubieke meter per uur en een weerstand bij een temperatuur van 300 graden.

Professionele elektrische schoorsteenventilator

heeft daarentegen een zuigkracht van 3800 kubieke meter per uur en een weerstand bij een temperatuur van 700 graden. Met een weerstand tegen hoge temperaturen tot 700 graden is het gemakkelijk te begrijpen dat deze schoorsteenventilator ook in staat is een schoorsteenbrand te weerstaan.

Koperen professionele elektrische schoorsteenventilator

zoals de eerder beschreven professionele, heeft ook een zuigkracht van 3800 kubieke meter per uur en een weerstand bij een temperatuur van 700 graden, maar is gemaakt van roestvrij staal en heeft een bekleding in echt koper.
De bekleding in echt koper en roestvrij staal zorgen, naast een grotere weerstand in de loop der tijd, ook voor een weerstand tegen zoutigheid en maken dit product uniek in de wereld, niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook ideaal voor kustgebieden.

De motor van beide modellen professionele schoorsteenventilator, zowel de donkerbruine als de koperen, is van klasse H en bestand tegen hoge temperaturen, bevat geen plastic onderdelen en de condensator is gehuisvest in een externe doos en dus uit de buurt van warmtebronnen.
Al deze kenmerken voorkomen dat de motoren van professionele schoorsteenventilatoren smelten, zelfs in geval van een schoorsteenbrand.

Alle schoorsteenventilatoren van Gemi Electronics zijn uitgerust met een regelaar met 6 snelheden, waarmee de schoorsteenventilator wordt in- / uitgeschakeld en de zuigkracht wordt aangepast.
Ze hebben een motorafdekkap (die van plaatstaal is gemaakt en donkerbruin is geschilderd voor de eerste 2 modellen die zijn aangegeven, terwijl deze van roestvrij staal is gemaakt en koper is geschilderd voor de derde beschreven schoorsteenventilator).
Rondom de ventilator hebben Gemi Electronics schoorsteenventilatoren een beschermende rooster, gemaakt van elektro-gelaste stalen ringen die ook dienst doen als anti-vogels.

Voor alle beschreven modellen is het mogelijk om te kiezen tussen een vierkante basis (de elektrische schoorsteenventilator is uitgerust met verstelbare beugels) en een ronde basis (een ronde adapter wordt geleverd op basis van de externe diameter van het rookkanaal).

Gemi Electronics kan met zijn elektrische schoorsteenventilator het probleem van rook in de schoorsteen voor iedereen oplossen, wat de oorzaak ook mag zijn.

Kies het model dat het beste bij u pastdoor hier te klikken.