Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Het merk GEMI is in 1983 ontstaan ​​uit de ervaring van Domenico Giangreco, specialist op het gebied van industriële elektronica en automatisering. GEMI heeft zich altijd onderscheiden door zijn hoogwaardige technologie en professionaliteit, zowel in het ontwerp en de ontwikkeling van producten als in zijn aandacht voor de klant. Een deel van deze focus is de mogelijkheid om producten 100 dagen te testen, met volledige terugbetaling en zonder opgaaf van redenen.
De waarden van GEMI zijn de sterke punten: kwaliteit, eerlijkheid en klantenservice. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich onderscheiden in de productie van schoorsteenafzuigers en is het wereldwijd uitgegroeid tot de top van de sector.

Het vlaggenschip van de productie is de GEMI-stofzuiger, het resultaat van de samenwerking tussen Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) en de Universiteit van Basilicata - Department of Environmental Engineering and Physics in het "Project voor de ontwikkeling van een systeem voor de optimalisatie van een innovatief afzuigsysteem".

De projecten stoppen hier echter niet: GEMI Elettronica werkt samen met universiteiten en professionele instituten, voor onderzoek en ontwikkeling van producten die altijd voorop lopen

Onze certificeringen voor afzuigkappen

Gemi in Europa

Certificeringen

Gemi Elettronica - Registered Trademark